Dugattyúbolt
Motorfelújítás, dugattyú készítés, motorikus alkatrészek forgalmazása.

Vásárlási tudnivalók:

A legfontosabb! A vásárlás regisztrációt igényel, ezt megteheti itt: Regisztráció
A honlapunkon lehetősége van a termékeinkből, konfigurciinkbl, rajnlat vagy megrendels sszelltsra. A nyitoldalon tallhat pnznem vltsa szolgltatsunkkal, tllthatja a lenyllista segtsgvel az oldalakon hasznlt rak megjelentst, a vltoztatst a "" gombbal rvnyestheti. A gomb melletti felirat az aktulis belltsrl ad informcit.A megrendelst a Webruhz navigcis gombra kattintva kezdemnyezheti, gy hogy kikeresi a termket a katalgusunkbl. A termk neve mellett tallhat "" gombra kattintva megtekintheti a rszletesebb informcikat, valamint a termk kpt is. Majd a mgtte lv " " gombra kattintva az aktulis termk bekerl a kosrba. Ehhez mr regisztrlt felhasznlnak kell nnek lennie, s be kell jelentkeznie. Ha n mg nincs regisztlva itt most megteheti: Regisztrci Majd ezt folytathatja tovbb igny szerint. A kosr tartalma brmikor megtekintehet a lap jobboldali svjnak tetejn tallhat a "" gombra kattintva. Ha mr helyezett termket a kosrba, a "" ikonra kattintva indthatja el a nyomtatst. Amennyiben az sszelltst meg szeretn rendelni, a ""gombra kattintva ezt megteheti, de mieltt ezt tenn lltsa be a megrendelt termkek vgleges darabszmt. Ezt kveten nhny adatra lesz szksgnk a rendels megerstshez illetve vglegestshez. Rendelst az utols oldalon elhelyezett "" gomb segtsgvel vglegestheti. A megrendelst ezt kveten mr csak az zlet telefonos vagy e-mailben trtn megkeresse tjn tudja visszavonni. A megrendelsrl visszaigazol e-mailt kldnk minden esetben. Amennyiben ez nem trtnik meg vegye fel a kapcsolatot velnk.
Megrendelskor kizrlag azokat az informcikat krjk vsrlinktl, amelyek felttlenl szksgesek a rendels lebonyoltshoz. Ezeket az adatokat harmadik fl szmra nem adjuk ki (lsd mg itt ). Ez all kivtelt kpeznek azok az informcik, melyek az adott termk kzbestshez vagy kiszllitshoz szksgesek.

Szállítási mód kiválasztása

A kiszllts sszes kltsgt cgnk tvllalja 60.000 Ft rendelsi rtk felett!

Szekszrd belterletn a kiszllts INGYENES!

Csomagjainkat a Futrszolglat segtsgvel juttatjuk el nhz.

Szlltsi hatrid 2-4 nap

 • Csomagfelads utnvttel (60.000 Ft alatti vsrlskor):

 • Egysges csomagolsi s postzsi ron - 2800 Ft/csomag.


 • Csomagfelads utnvttel (60.000 Ft feletti vsrlskor):

 • Ingyenes! • Szemlyes tvtel zletnkben:

 • Ingyenes!


  Cg adatok:


  A webruhz zemeltetje:

  Hengerfr Kzkereseti trsasg.

  zletnk cme s levelezsi cm:

  Hengerfr Kkt.
  7100 Szekszrd, Mtys kirly u. 76.

  Adszm:

  29496097-2-17

  Cgjegyzkszm:

  29496097-2852-211-17

  Cgbejegyzs dtuma:

  1999 11.22.

  Tolna megyei Kzmves Kamara nyilvntartsi szm:

  3-17-0033946

  Cgbrsg neve:

  Tolna Megyei Cgbrsg

  Fogyasztvdelem:

  Nemzeti Fogyasztvdelmi Hatsg - Dl-dunntli Regionlis Felgyelsg - Szekszrdi Kirendeltsg
  7100 Szekszrd, Szent I. Tr 11-13 (Telefon: 74/510-414)

  Bkltet Testlet:

  Tolna megyei gazdasgi kamark mellett mkd bkltet testlet
  7100 Szekszrd, Arany J. u. 23-25.

  Jegyz:

  Polgrmesteri Hivatal Jegyzje
  7100 Szekszrd, Bla Kirly tr

  Elllsi jog

  Utnvttel trtn vsrls esetn -postai, vagy futrszolglattal trtn szllts esetn- a szerzdstl, azaz az ru vsrlstl, 8 munkanapon bell indokols nlkl elllhat a 17/1999. Kormnyrendelet rtelmben. Az ellls jogt attl a naptl kezdve gyakorolhatja, amikor az ru tvtelre kerlt.

  Amennyiben a termk csomagolsa hinytalan s srlsmentes, de valamilyen oknl fogva mgsem felel meg az ignyeknek, klnsebb indokls nlkl visszakldheti cmnkre. A termket s csomagolsnak hinytalansgt s srlsmentessgt megvizsgljuk, ezrt utnvttel visszakldtt termkeket nem ll mdunkban tvenni.

  A megvsrolt, hinytalanul s srlsmentesen visszajuttatott termk vtelrt az elllst kvet 30 napon bell trtjk meg. Az elllsi jog gyakorlsa miatt az ru visszaszolgltatsval kapcsolatban felmerlt sszes kltsg a vsrlt terheli. A Hengerfr Kkt. (Dugattybolt) kvetelheti az ru nem rendeltetsszer hasznlatbl ered krnak megtrtst.

  A 17/1999 (II.5) Korm. rendelet 5. -a alapjn a Megrendel nem gyakorolhatja elllsi jogt:

  • hang-, illetve kpfelvtel, valamint szmtgpi szoftver pldnyra vonatkoz szerzds esetben, ha a csomagolst a fogyaszt felbontotta
  • olyan ru rtkestse esetben, amely a fogyaszt szemlyhez kttt, illetve amelyet a fogyaszt utastsai alapjn vagy kifejezett krsre lltottak el (pl: krsre sszelltott konfigurcik) Amennyiben a 8 munkanapon belli ellls jogval lni szeretne, krjk, hogy a termk hatridn belli visszajuttatsa mellett rsban rja le, hogy el szeretne llni a szerzdstl a fenti jogszably felhatalmazsa alapjn.

  Az elllsi jog nem gyakorolhat, ha a termket szemlyesen vette t zletnkben.
  Felvilgosts, specilis krs s esetleges problma esetn krjk, rjon e-mail cmnkre(postmaster@hengerfuro.t-online.hu) vagy telefonljon (74/510-920)!

  Adatvdelmi nyilatkozat

  A www.dugattyubolt.hu internetes cm alatt tallhat s mkd Dugattybolt - Webruhz zemeltetje, a Hengerfr Kkt.. (Szkhely: 7100 Szekszrd, Mtys kirly u. 76. (tovbbiakban: adatkezel)) ezton kijelenti, hogy:

  A Webruhz zemeltetse sorn tiszteletben tartja a felhasznlk informcis nrendelkezsi jogt s mindenben a szemlyes adatok vdelmrl s a kzrdek adatok nyilvnossgrl szl 1992. vi LXIII. trvny rendelkezsei szerint jr el.

  A trvny ltal elrt tjkoztatsi ktelezettsgnek az albbiakban tesznk eleget:

  1. A regisztrci sorn megadott szemlyes adatok

  A regisztrci sorn a Vsrl olyan adatokat ad meg szmunkra, amelyek az 1992. vi LXIII. trvny a szemlyes adatok vdelmrl s a kzrdek adatok nyilvnossgrl, (tovbbiakban: Avtv.) 2. 1. pontjban foglalt meghatrozs szerint szemlyes adatoknak minslnek.

  Az adatok megadsa nkntes, azok vonatkozsban az adatkezel az adatok kezelse sorn adatfeldolgozt nem vesz ignybe.

  A regisztrci sorn az Avtv. 2. 2. pontja szerint klnleges adatok megadst nem krjk.

  2. Az adatkezels jogalapja

  Az adatok kezelsnek jogalapja az 1995. vi CXIX. trvny a kutats s a kzvetlen zletszerzs cljt szolgl nv s lakcm adatok kezelsrl (Dmtv.)

  A regisztrci sorn felvett adatokat kizrlag hrlevl kldse s szerzdses feladatok teljestse vgett troljuk s hasznljuk fel, azokat a trvnyben meghatrozott esetek (pl. bncselekmny) kivtelvel harmadik szemly szmra nem tesszk hozzfrhetv, kivve, ha a szerzdses feladat teljestshez alvllalkoz (pl. kiszllts) bevonsa szksges.

  Ebben az esetben a Vsrl az adatvdelmi elveinket tudomsul vve beleegyezik, hogy az adatkezel az ltala megbzott alvllalkoznak a szerzdses feladat teljestshez szksges adatokat (szlltsi nv, cm, telefonszm) tadja.

  A kiszlltst vgz alvllalkozt minden esetben szerzdsben szablyozott felttelek ktik, hogy a Vsrl adatait csak a szerzdses feladat teljestse rdekben hasznlhatja fel, azt tovbbi felhasznls cljbl megrizni, vagy harmadik szemlynek tadni semmilyen formban sem jogosult.

  Az adatkezelvel kapcsolatban ll alvllalkoz(k) elrhetsgt minden esetben feltntetjk emailben.

  3. Az adatok elrhetsge, mdostsa, trltetse

  Rendszernkbe - regisztrlt felhasznlknt - a vlasztott felhasznlnv s jelsz segtsgvel a sikeres regisztrcit kveten brmikor be lehet lpni, s onnan rvnyes rendelst lehet feladni. A szemlyes adatok mdosthatk, trlhetk, a rendelsek trltethetk.

  A regisztrci sorn megadott adatok a rendszer segtsgvel brmikor helyesbthetk s e-mail zenet formjban trltethetk is.

  Az adatkezel vllalja, hogy a vltozsokat/regisztrci trlst az tvtelt kvet 1 munkanapon bell vgrehajtja.

  Szerzi jogok s hivatkozsok

  A Hengerfr Kkt. (Dugattybolt) Weboldaln www.dugattyubolt.hu tallhat sszes grafikai s technikai szerkezet, megjelents megvalstsi mdozatai, valamint a termkekre, Cgnkre vonatkoz sszes adat, lers illetve kp az ezen oldalakon lthat formban a Hengerfr Kkt. tulajdont kpezi. A jogtulajdonos hozzjrulsa nlkl ezek felhasznlsa a szerzi jogok megsrtst jelenti s jogi kvetkezmnyeket von maga utn. A www.dugattyubolt.hu-ra val hivatkozs sorn tilos gy linket elhelyezni, hogy az valamely ms oldal rszeknt jelentse azt meg. Minden ms esetben az oldalunkra mutat link elhelyezshez hozzjrulunk.

  Vissza a lap tetejre

Az ön kosara jelenleg üres

Nyitólap

Webáruház

Galéria

Segítség

Szolgáltatásaink

Elérhetőségeink

Kilépés

Dugattyúbolt - Webáruház
ön nincs
bejelentkezve!

Név:
Jelszó:

Regisztráció

[   Nyitólap  |   Webáruház  |   Galéria  |   Segítség  |   Szolgáltatásaink  |   Elérhetőség  |   Kilépés  ]
Copyright© 2009 Minden jog fenntartva. Webmaster: Váradi Zoltán